top of page
20200825 Les Petites Dalles Marie_edited.jpg

Biografie

Mijn vader was een drummer ... Daar begon alles, denk ik!
Grootgebracht op het ritme van een drum, was mijn kindertijd gevuld met muziek, tekenen, schrijven, zang, dans en kunst en ik won in die tijd ook verschillende tekenwedstrijden.

Dit alles raakte echter een beetje op de achtergrond met het volwassen worden, maar vanaf mijn 30ste begon ik terug meer te schrijven en te componeren. De meeste composities zijn nog niet opgenomen, maar wachten nog ...

Vanaf 2015 echter, ben ik intensief beginnen schrijven en sloot ik me aan bij het schildersclubje van Chris De Clercq, kunstschilder (hij exposeerde in Parijs samen met Matisse, Delveaux en Marguerite) en neef van mijn moeder ... waar ik experimenteerde met allerhande schildertechnieken en  materialen. Vanaf 2018 trok ik me een beetje terug om aan mijn eigen projecten te werken : mijn boek en aquarelletjes, deels gemaakt ter illustratie bij mijn Roots & Rozen.

Door een toevalligheid raakte ik In juni 2018 bevriend met Kunstenaar-schrijver-componist-zanger Gerard Vekeman, die mij vanaf dan, zijn kennis overdraagt en dan voornamelijk met de opbouw van 'sterke' olieverfwerken en het gebruik van een rijk kleurenpallet, maar met wie ik het ook over componeren, literatuur en muziek heb.

Nu ben ik vooral blij dat ik mijn Roots & Rozen aan jullie mag voorstellen..

 

bottom of page